Voor jouw bedrijf

Een unieke bloembak op maat, inclusief prachtige beplanting

Onderscheid je binnen- of buitenruimte met unieke bloembakken voor jouw bedrijf. Onze hoveniers zorgen meteen voor de juiste beplanting, passend bij jouw organisatie.

Wil je meer weten? Of ben je geïnteresseerd?

Hier vraag je persoonlijk advies

Advies aanvragen
No items found.

Op basis van jouw behoeften werkt Complete Bloembakken een advies op maat uit. Na jouw instemming op het ontwerp regelen we bloembakken voor je bedrijf van je dromen!

Fraai verzorgde bloembakken voor je bedrijf maakt indruk op je relaties, klanten en medewerkers. Bloembakken zijn daarnaast ideaal als afscheiding voor bijvoorbeeld je terras of restaurant. Voor ieder bedrijf maken wij een Complete Bloembak op maat.


Complete Bloembakken zorgen voor die groene ‘finishing touch’ van je bedrijf. Wij bieden je een totaaloplossing, waardoor je geen omkijken hebt naar de bloembakken. Van het plaatsen van de bakken en het aanleggen van een beregeningssysteem tot het (half)jaarlijks onderhoud waarbij alle bloembakken worden nagelopen, bijgevuld, bemest en gesnoeid: onze hoveniers regelen het voor je!

Stappenplan

1.

Persoonlijk advies

Dit formulier vul je in om je wensen aan te geven voor jouw ideale bloembakken voor je bedrijf. We vragen ook naar de plek van bloembakken voor je bedrijf. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk advies. Wil je liever dat we langskomen? Uiteraard kan dat ook!

2.

Offerte

Op basis van je wensen en situatie stellen wij een offerte en advies op voor bloembakken voor je bedrijf op maat. Elke bloembak is uniek!

3.

Plaatsing

Na jouw instemming plannen we een afspraak in voor het plaatsen van de bloembakken. Wij hebben het in de vingers om je ruimte op een natuurlijke en stijlvolle manier aan te kleden, zodat je er alleen nog maar van hoeft te genieten!

4.

Nazorg

De hoveniers van Complete Bloembakken kunnen 1 à 2 keer per jaar langskomen om de bloembakken te onderhouden. Zo heb je geen zorgen, maar wel een prachtige inrichting!

Klant aan het woord

B. Molenaar

particulier

Aan mijn balkon hangt een 16 meter lange bloembak van een halve meter breed. De inhoud was nodig aan vervanging toe en daarom heb ik contact gezocht met Complete Bloembakken. De bloembakken zien er nu weer verzorgd uit. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de vlotte service!

Restaurant de Beren aan het woord

bloembakken plantenbakken restaurantbloembakken corten op terrasbloembakken terras horeca

Mark

Zakelijk

We werken al jaren samen met de mannen achter Complete Bloembakken. Voor een grote selectie van onze restaurants hebben ze gevulde plantenbakken geleverd. Op sommige locaties passen maar een paar bloembakken, maar we hebben ook locaties waar wel 20 prachtige bloembakken staan. Deze geven een unieke uitstraling aan onze restaurants en terrassen Naast het plaatsen voorziet Complete Bloembakken ook in onderhoud.

Al met al zijn we zeer tevreden met Complete Bloembakken: het bedrijf is flexibel, biedt goede prijzen, prachtige bloembakken en levert snel!

bloembakken op het balkon thuis

5 redenen om voor Complete bloembakken te kiezen:

Persoonlijk advies

Elke bloembakken voor je bedrijf is uniek en ontworpen voor jouw situatie

Jarenlange ervaring

Al meer dan 20 jaar zorgen onze hoveniers voor beplanting en inrichtingen waar iedereen blij van wordt.

Duurzame oplossingen

Jij hebt jarenlang plezier van onze Complete Bloembakken

Snelle levering

Binnen 2 weken kun je al een Complete bloembakken voor je bedrijf hebben!

Gehele ontzorging

Van het afvoeren van oude bloembakken tot het onderhoud van jouw nieuwe: wij zorgen voor complete ontzorging!

bloembakken bij entree zakelijk

Daarom kies je voor Complete bloembakken

Gehele ontzorging

Van het afvoeren van je oude bloembakken voor je bedrijf tot het onderhoud van je nieuwe: Complete Bloembakken biedt je organisatie een totaaloplossing!

Persoonlijk advies

Elke bloembakken voor je bedrijf is uniek en speciaal ontworpen voor jouw organisatie.

Jarenlange ervaring

Al meer dan 20 jaar zorgen onze hoveniers voor beplanting en inrichtingen waar iedere organisatie blij van wordt.

Duurzame investering

Je hebt jarenlang plezier van onze Complete Bloembakken.

Snelle levering

Binnen 2 weken kun je al een Complete Bloembak hebben!