Onze werkwijze

Van het ontwerpen tot het vullen van jouw ideale bloembak

Een bloembak op maat betekent een advies op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Na jouw instemming ontwerpen, plaatsen en vullen we jouw unieke, Complete Bloembak!

Benieuwd welke bloembakken het best bij je passen?

Hier vraag je vrijblijvend advies aan

Advies aanvragen

Onze werkwijze

1.

Persoonlijk advies

Een bloembak op maat begint bij het in kaart brengen van jouw wensen. Door dit formulier in te vullen krijg je vrijblijvend een advies op maat, op basis van jouw situatie en wensen. We houden bijvoorbeeld rekening met de plaats waar de bloembak komt te staan, de beschikbare ruimte en hoeveel zon er is. Ook kun je uit verschillende bloembak materialen en kleuren kiezen!

Wil je liever dat we langskomen? Dat kan uiteraard ook!

2.

Offerte

Op basis van je wensen en situatie maken wij een offerte op maat. We leveren en vullen bloembakken, maar kunnen ook een compleet inrichtingsplan verzorgen. Er is natuurlijk ruime keuze in bloemen en planten. Ook kun je voor een druppelsysteem kiezen, zodat je bijna geen omkijken naar de bloembak hebt! Natuurlijk helpen wij je om de juiste keuze te maken.

3.

Plaatsing

Na overleg plannen we een afspraak voor het plaatsen van de bloembakken. Wij hebben het in de vingers om je ruimte op een natuurlijke en stijlvolle manier aan te kleden. Meestal kun je binnen 2 weken na aanvraag al genieten van je nieuwe bloembak. Heb je oude bloembakken die weg moeten? Die nemen we voor je mee!

4.

Nazorg

De hoveniers van Complete Bloembakken kunnen 1 à 2 keer per jaar langskomen om de planten en de bloembak te onderhouden. Ook kunnen we je bloembak opnieuw vullen. Zo heb je geen zorgen, maar wel een fantastische bekleding van je binnen- of buitenruimte. Deze nazorg is optioneel: met ons verzorgingsadvies kun je ook gemakkelijk zelf je bloembak onderhouden.

Ruime keuze

We hebben ruime keuze uit verschillende bloembakken. Bepaalde bloembakken kunnen zelfs in elke RAL kleur geleverd worden. En moet een bloembak verplaatst kunnen worden? Kies er dan een met wieltjes!

bloembak op maat thuisbloembak op het balkonscheiding bloembakken gevuldhouten bloembakken scheiding thuiscorten roest bloembakken voortuinbloembakken aan huisbloembakken bij de voordeurgevulde complete bloembakkenpolyester gekleurde bloembak thuismaatwerk bloembakken oprit erf thuis
hebe speciosa struikveronica bloembakkensiergras met witte pluimenHebbe plant voor bloembakkenGrote paarse hortensia bloembakvullingpampasgras cortaderia selloana siergrassenLavendel in de tuin bloembakkenvorkbeenbloem jaarplant bloembakhortensie bloembakken buitenvorkbeenbloem jaarplant bloembakhighland doghobble bloeiplant plantenbakanjer bloembakken plantenbakken thuispalmboom bloembakkenvleugeltjesbloem langbloeiende plant plantenbakBloembak blauw schapegras siergrasRozemarijn plant voor bloembakkenolijfbomen voor in de tuin

Planten voor iedere situatie

Er zijn tal van planten geschikt voor bloembakken, afhankelijk van jouw situatie en de sfeer die je wilt creëren. Welke planten passen in je bloembak buiten? En wat kies je als je bloembak binnen staat? Wij denken hierin graag met je mee. Hier vind je een selectie van onze planten.

Restaurant de Beren aan het woord

bloembakken plantenbakken restaurantbloembakken corten op terrasbloembakken terras horeca

Mark

Zakelijk

We werken al jaren samen met de mannen achter Complete Bloembakken. Voor een grote selectie van onze restaurants hebben ze gevulde plantenbakken geleverd. Op sommige locaties passen maar een paar bloembakken, maar we hebben ook locaties waar wel 20 prachtige bloembakken staan. Deze geven een unieke uitstraling aan onze restaurants en terrassen Naast het plaatsen voorziet Complete Bloembakken ook in onderhoud.

Al met al zijn we zeer tevreden met Complete Bloembakken: het bedrijf is flexibel, biedt goede prijzen, prachtige bloembakken en levert snel!

Ook een bloembak op maat of persoonlijk advies?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen