Voor bedrijven en instellingen

Een  plantenbak op maat voor jouw kantoor, horecazaak of organisatie.

Met een Complete Bloembak heb je unieke bekleding van je binnen- of buitenruimte, zonder zorgen over het onderhoud.

We werken ook voor

Zakelijke bloembak plantenbak corten

Een fraai verzorgde plantenbak op kantoor maakt indruk op je relaties, klanten en medewerkers. Bloembakken zijn daarnaast ideaal als afscheiding voor bijvoorbeeld je terras of restaurant. Voor iedere situatie maken wij een Complete Bloembak op maat.

Complete Bloembakken zorgen voor die groene ‘finishing touch’ van je bedrijf. Wij bieden je een totaaloplossing, waardoor je geen omkijken hebt naar de plantenbak voor je bedrijf. Van het plaatsen van de bakken en het aanleggen van een beregeningssysteem tot het (half)jaarlijks onderhoud waarbij alle bloembakken worden nagelopen, bijgevuld, bemest en gesnoeid: onze hoveniers regelen het voor je!

Daarom wil je bloembakken als bedrijf

Bloembakken kun je op verschillende plekken inzetten. Hieronder vind je voorbeelden, maar wij denken uiteraard met je mee. Voor ieder bedrijf maken we een plantenbak op maat!

Voor een prachtige entree

Maak meteen een goede indruk op je klanten en relaties met een groene entree met gevulde plantenbakken. Je weet wat ze zeggen: je hebt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken!

bloembakken bij entree zakelijk
bloembakken gevuld op terras horeca

Maak je terras mooier

Je wilt je klanten toch de allerbeste ervaring bieden? Plantenbakken kun je inzetten ter afscheiding van je terras, terwijl je tegelijkertijd de sfeer op je terras verhoogt. Een win-winsituatie!

Ideaal als afscheiding

Bloembakken zijn een fraaie oplossing wanneer je een afscheiding nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld dat mensen niet op je stoep parkeren? Of juist parkeerplekken vormgeven? Dan is een Complete Bloembak een prachtige oplossing!

Afscheiding parkeerplaats bloembak
bloembak binnen thuis kantoor

Ook geschikt voor binnenruimtes

Een plantenbak op kantoor is niet alleen mooi, maar ook goed voor jou en je medewerkers. Planten verbeteren namelijk de luchtkwaliteit, creativiteit, concentratie en productiviteit! De plantenbakken kunnen in een door jou gewenste kleur geleverd worden, zodat ze passen bij je huisstijl.

Restaurant de Beren aan het woord

bloembakken plantenbakken restaurantbloembakken corten op terrasbloembakken terras horeca

Mark

Zakelijk

We werken al jaren samen met de mannen achter Complete Bloembakken. Voor een grote selectie van onze restaurants hebben ze gevulde plantenbakken geleverd. Op sommige locaties passen maar een paar bloembakken, maar we hebben ook locaties waar wel 20 prachtige bloembakken staan. Deze geven een unieke uitstraling aan onze restaurants en terrassen Naast het plaatsen voorziet Complete Bloembakken ook in onderhoud.

Al met al zijn we zeer tevreden met Complete Bloembakken: het bedrijf is flexibel, biedt goede prijzen, prachtige bloembakken en levert snel!

bloembakken op het balkon thuis

Daarom kies je voor Complete bloembakken

Gehele ontzorging

Van het afvoeren van je oude bloembakken tot het onderhoud van je nieuwe: Complete Bloembakken biedt je organisatie een totaaloplossing!

Persoonlijk advies

Elke bloembak is uniek en speciaal ontworpen voor jouw organisatie.

Jarenlange ervaring

Al meer dan 20 jaar zorgen onze hoveniers voor beplanting en inrichtingen waar iedere organisatie blij van wordt.

Duurzame investering

Je hebt jarenlang plezier van onze Complete Bloembakken.

Snelle levering

Binnen 2 weken kun je al een Complete Bloembak hebben!

Wil je meer weten? Of ben je geïnteresseerd?

Hier vraag je persoonlijk advies

Advies aanvragen